ΕΣΠΑ
Λεωφ. Βάρης 6 & Αγ. Αποστόλων, Βάρη
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 89 95 070
Title Image

Ραντεβού

Αρχική  /  Ραντεβού
01 Πληροφορίες

Κλείστε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας!

Στο Physiopractica θέλουμε πάντα να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, και για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε για όλους εσάς ένα ειδικό online σύστημα με το οποίο μπορείτε με μερικά clicks να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και απαιτεί μόλις 4 βήματα. Αρχικά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε αν επιθυμείτε ραντεβού για Αξιολόγηση ή Φυσικοθεραπευτική Συνεδρία και στη συνέχεια απλά εισάγετε την επιθυμητή ημέρα και ώρα.

Το σύστημα θα εμφανίσει κάποιες ώρες, ώστε να επιλέξετε αυτή που σας εξυπηρετεί. Συμπληρώστε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν, όπως Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο (κατά προτίμηση αριθμό κινητού τηλεφώνου) και Email, καθώς επίσης και κάποια υποσημείωση στην οποία μπορείτε να κάνετε κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το ραντεβού σας.

Πλέον σας απομένει ένα βήμα μόνο για την ολοκλήρωση της κράτησης. Επιλέξτε το τρόπο με τον οποίο θα γίνει η πληρωμή και είστε έτοιμοι. Το ραντεβού σας έχει καταχωρηθεί επιτυχώς, τόσο απλά και εύκολα!

Σημείωση: Με το online σύστημα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού τουλάχιστον μία ημέρα πριν. Αν επιθυμείτε ραντεβού αυθημερόν, τότε θα πρέπει να μας καλέσετε. Επίσης, οι διαθέσιμες ώρες που εμφανίζονται, μπορεί να αλλάξουν, για αυτό μετά από την κράτησή σας, θα σας καλέσουμε για επιβεβαίωση.

02 Κλείστε το ραντεβού σας

Σύστημα Κρατήσεων

Loading...